Medlemsinfo – Bli Medlem

Litt informasjon om Aremark BMX klubb

BMX står for Bicycle Moto Cross. Det hele startet i California på 60-tallet. BMX-løp blir holdt på baner med runder på ca. 350 meter, som inneholder hopp, doserte svinger og andre hindringer. Startpunktet ligger høyest, og starten begynner med at en gate går ned. Gaten er 50 cm høy og gjør tjuvstart vanskelig.Det er bare om å gjøre å komme først i mål. Under løp starter 8 ryttere i hvert heat, og de er som regel delt opp i årsklasser. Det er 3 innledende omganger, deretter finaler for ryttere over 11 år.

TRENING PÅ BANEN VED AARBU: bmx2
Mandag: kl. 18.00 til 20.00
Onsdag: kl.18.00 til 20.00

For ryttere under 11 år er det kun organisert trening fra kl. 18.00 til kl. 19.

SYKKELEN
En ”vanlig” BMX sykkel er en spesiell sykkel som er ribbet for alt unødvendig utstyr
(= skjermer, lykter, kjedekasse, støtte osv.) og den er meget lett.

UTSTYR
BMX er en skrubbsår idrett. Vi bruker derfor helhjelmer, hansker som er laget i skinn og som er polstret over knokene, langermede gensere og bukser (dongeri anbefales). Det er også mulig å få kjøpt skjold. Vi har klubbgenser, med sponsorlogo, som vi er pliktig til å bruke på løp. Hvis dette blir en idrett som barnet trives vil vi anbefale å kjøpe ”ordentlige” BMX bukser.

UTLÅN
Vi har både sykler og hjelmer til utlån slik at nye ryttere kan få prøve seg litt på banen før de bestemmer seg. Prøvetid før innmelding er 3 uker eller 6 treningsøkter. Etter innmelding kan utstyr lånes i ytterligere 6 treningsøkter før eget utstyr bør kjøpes.

KOSTNADER
Medlemsavgiften/treningsavgiften for aktive utøvere
Kontingenten for året 2016 fastsettes til kr 1500 for alle familier.

Vi har også begynt å bruke tidtakings utstyr(My Laps) dvs at alle ryttere fra 11 år og oppover må bruke en transponder. Denne kan leies av klubben eller kjøpes.

Det gjøres oppmerksom på at lisens til NCF kommer i tillegg.Medlemskontingenten betales til konto 1050 20 19851.Husk merk med navn og fødselsdato.

Du må også være medlem for å ha rettigheten til å stemme ved valg og andre avgjørelser.

I tillegg må (pliktig) ryttere over 10 år betale en lisensavgift til Norge Sykkelforbund (NCF), der er prisen forskjellig etter alder, men for barn/ungdom er lisenskostnaden mellom kr 0-150. I denne lisensen ligger det en forsikring. Uten betalt lisens er det ikke lov å starte til løp (bestemt av Norges Sykkelforbund), og dette følger vi opp.

Vi er tilsluttet Norges Sykkelforbund (NCF) og Norges Idrettsforbund (NIF).

Vår nettside: www.aremarkbmx.no


bmx1
Vårt org.nr er 985 173 648 i tilfelle du vil registrer Grasrota andelen på Aremark og Halden BMXklubb. Du kan også bli støttemedlem for kun kr 100,-. Se vedlegg.

Mer informasjon kan fåes ved henvendelse til

– David Osenbroch (Leder) tlf: 90588201

– Bjørn Espen Olsen(Nestleder) tlf:46864297

  Ring eller send en sms eller via facebook.

Infoskriv til alle nye medlemmer fåes på klubbhuset.

Kontonummer til Aremark  BMX klubb: 1050 20 19851

Hvor holder vi til?

Dessverre går det ikke å skrive inn Aremark BMX på GPS for å finne frem til banen, men det går veldig fint å skrive inn Årbu, Aremark, Norge (eller AArbu)
Da guider GPS deg til nabogården til Aremark og Halden BMX og ved ett veldig lite kryss står det et skilt som guider deg til BMX banen, under finner du mer detaljert informasjon og kart om hvordan finne frem

Aremark BMX Bane på Gulesider.

Aremark BMX Bane på Google Maps

Klikk på kartet så får du stort kart, følg riksvei 21

Kart over Aremark BMX
Kart over Aremark BMX

koordinater